Hirvikeittokirja

21,10 

Ravintolakauppa: Adlibris

Siirry kauppaan »

Tuotetunnus: 9789517963626 Osasto:

Kuvaus

Hirvenliha on syksykauden herkku. Se on vähärasvaista ja maukasta, ja Hirvikeittokirja opastaa miten hirvestä voi kokata paljon muutakin kuin vain lihakeittoa. ’Mintulla ja savuhirvellä höystetty härkäpapukeitto’ tai ’Kermaiset hirvikääryleet puolukkachutneyn kanssa’ ovat esimerkkejä monipuolisesta ja raikkaasta reseptivalikoimasta. Anders Levén yhdistää ruokiinsa myös aasialaisia vaikutteita. Hirvikeittokirjassa on ohjeita lihan käsittelyyn sekä menyy-vaihtoehtoja vaikkapa kunnon peijaisiin. Anders Levén on ruotsalainen kokki, jolla on pitkään ollut ruokaohjelma televisiossa ja oma ravintola Tukholmassa. Hän on aiemmin julkaissut keittokirjan Levéns favoriter…. Lue lisää »

Kirjailija: Anders Leven
Kustantaja: Atena
ISBN: 9517963629

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hirvikeittokirja”