Ravitsemustieto osaksi ammattitaitoa

44,60 

Ravintolakauppa: Adlibris

Siirry kauppaan »

Tuotetunnus: 9789510347904 Osasto:

Kuvaus

Ravitsemustieto osaksi ammattitaitoa on oppikirja ravitsemuksen perusasioiden ja elintarviketiedon opiskeluun. Kirjan sisältö kattaa ravitsemuksen keskeiset teemat: ravitsemussuositukset energiaravintoaineet vitamiinit ja kivennäisaineet eri ikäisten ravitsemuksen erityistarpeet yleisimmät erityisruokavaliot. Lisäksi kirjassa kerrotaan vegetarismista, eettisiin syihin perustuvista ruokavalinnoista, ruoan ympäristövaikutuksista ja terveysvaikutteisista elintarvikkeista. Perusasiat on esitetty tiiviisti, joten kirja sopii myös lyhyiden kurssien opiskeluaineistoksi. Lisäksi kirjassa on runsaasti tehtäviä, jotka kannustavat itsenäiseen opiskeluun ja tiedonhakuun. Tämä ravitsemuksen oppikirja sopii hotelli-, ravintola- ja cateringalan sekä sosiaali- ja terveysalan perustutkintoihin…. Lue lisää »

Kirjailija: Merja Ihanainen
Kustantaja: Sanoma Pro
ISBN: 9510347906

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ravitsemustieto osaksi ammattitaitoa”