Ruokaa Jess!

56,60 

Ravintolakauppa: Adlibris

Siirry kauppaan »

Tuotetunnus: 9789510317815 Osasto:

Kuvaus

Miten sipuli hienonnetaan ja hauki suomustetaan? Kuinka valmistetaan majoneesi, juuresrösti, broilerikääryle tai tiikerikakku? Mitä tarkoittavat omavalvonta, fileointi, parilointi ja kokonestesaostus? Mitä eroa on kiusauksella ja paistoksella? Selkokielinen Ruokaa – Jess! -kirja soveltuu erityistä tukea oppimisessa ja opiskelussa tarvitseville opiskelijoille. Kirja sisältää – tietoa raaka-aineiden käsittelystä – erilaisia kypsennysmenetelmiä – ruokaohjeita eri ruokalajien valmistamiseen – valokuvia eri työvaiheista – ohjaavia tehtäviä. Kirja on tarkoitettu ruokatuotannon perustaitojen opiskeluun ammatillisessa peruskoulutuksessa hotelli-, ravintola- ja cateringalalla, ja se sopii myös kahvilapalvelujen opintoihin. Lisäksi kirja soveltuu talouskouluihin, kotitalous- ja yrittäjäpalveluiden opintoihin sekä maahanmuuttajakoulutukseen…. Lue lisää »

Kirjailija: Raija Puska
Kustantaja: Sanoma Pro
ISBN: 9510317810

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruokaa Jess!”

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.