Kuvaus
Ravintolakokin käsikirja perehdyttää lukijansa ruoanvalmistuksen perusteisiin, ravintola-alan yleisiin ruokalajeihin ja klassikoihin. Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammatillisiin perusopintoihin. Kirjan lähtökohtana on, että kaikki ruokalajit valmistetaan alusta alkaen itse. Kirja sisältää:perusruoanvalmistuksen reseptiikkaaammattiteoriaa ammattikielisanastonruoanvalmistusmenetelmiärunsaasti annos- ja työvaihekuvia. Kirjan reseptiikkaa ja työohjetta selittävä kuvitus helpottaa oppimista. Ruokalajien nimet on käännetty ranskaksi, mikä tukee ruokalistakielen opiskelua. Kirja on jäsennelty gastronomisen järjestyksen sekä opetusjärjestyksen mukaan…. Lue lisää »
Kirjailija: Tatu Lehtovaara
Kustantaja: Sanoma Pro
ISBN: 952632322X
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.