Kuvaus
Pilko ja paista -sanasto on tarkoitettu ravintola-alan perusopintojen tukimateriaaliksi lähinnä maahanmuuttajille, mutta se soveltuu myös erityisryhmien käyttöön. Kirjassa käsitellään ruoanvalmistusmenetelmiä ja esitellään tärkeimmät ruoanvalmistuksessa käytettävät työvälineet. Kirjaan on myös koottu valikoima ruokasanoja ja ruokalistassa käytettäviä sanoja. Lisäksi kirjassa on selvitetty eri tilavuusmitat ja se, miten joitakin raaka-aineita paloitellaan. Työvälineistä sanastossa on paljon selkeitä kuvia. Lisäksi kuvia on asiakaspalvelutilanteista. Niiden avulla voidaan opiskella ryhmässä erilaisia työhön liittyviä vuorovaikutustilanteita. Kirjaa voidaan käyttää materiaalina erilaisissa opiskeluryhmissä, mutta se soveltuu käytettäväksi myös itseopiskelussa…. Lue lisää »
Kirjailija: Pirkko Majakangas
Kustantaja: OPETUSHALLITUS
ISBN: 9521308478
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.